Laatste nieuws !

Open stage op 21/9/2019 te Houtem.

Op 21/9/2019 zal er kunnen deelgenomen worden aan een stage die doorgaat te Houtem, ik zal er mijn stijl promoten en dit voor zowel jeugd als volwassenen studenten, er zal gewerkt worden op verdediging op verschillende soorten wapens. Mensen die willen werken aan hun zelfvertrouwen dan is dit de ideale moment om Master Chris De Witte eens aan het werk te zien op alle soorten vlakken.

Vertrekkende vanaf staand verre positie overgaand tot middellange range en zo te eindigen op zeer korte afstand en dit zowel ongewapend als met stick en mes.

Studenten die willen langskomen gelieve zich zo snel als mogelijk in te schrijven op vermeld mail adres.

Federale training 21/8/2019 te Dworp.

Federale bijscholing op zaterdag 31/8/2019 te Halle -Dworp en dit vanaf blauwe gordel binnen de zuil zelfverdediging.

 

Start met lessen in zelfverdediging CCS. 

Vanaf 13/07/2019 zullen er lessen gegeven worden in de zelfverdediging CCS, de cursus is bedoeld om basis aan te leren op een vereenvoudigde en doeltreffende manier om zo in het dagdagelijkse zich te kunnen verweren. Er kan ingeschreven worden met een geheel gezin zodanig dat het leerproces iets vlotter verloopt. Er zal gewerkt worden op empty hands, verdediging op stok en verdediging op mes. Fijne motoriek wordt getest en bijgesteld waar nodig. Lesgever zal zijn Master Chris De Witte die tweemaal toe Master of the year is geworden in Tiel NL 2018 en Dubai 2018, reeds meer dan 40 jaar ervaring binnen de krijgskunsten.

Iedereen is welkom en dit aan een bedrag van 10 EUR/les, de lessen zullen telkens 2u duren.

De Lessen zullen doorgaan in het park van de Sint-Laurentiuslaan te Oostakker.

Sportkampen te Bellem. 8/9/10-04-2019

Sportkamp die plaats vind in Bellem/Aalter waar Master Chris De Witte zijn eigen stijl promoot in zelfverdediging, jongeren vanaf 4 jaar tot en met 19 jaar zullen onder zijn leiding les krijgen.

foto’s volgen op het einde van deze week en zullen te zien zijn bij galerij.

Federale technische bijscholing 6/4/2019.

Op zaterdag 6/4/2019 zal er te Dworp een Federale technische bijscholing plaatsvinden voor alle hogere graden, de toelatings voorwaarden zijn dat men minimum een 3de Dan Black Belt heeft in een bepaalde discipline binnen de zuil zelfverdediging.

De trainingen in de eigen dojo zullen doorgaan op zaterdag 6/4/2019 en dit van 14u - 16u.

International Martial Arts Hall of Fame 2018 Dubai UAE.

Martial Arts Master Instructor of the Year 2018.

One of the most prestigious & Biggest International Martial Arts Hall of Fame.

Eind februari wordt er een vermelding gemaakt in de Martial Arts magazine naar Master Chris De Witte uit België die wordt verspreid in 124 landen.

Federale Training vanaf blauwe band.

Op zaterdag 19/01/2019 wordt er deelgenomen aan de Federale training die plaats vind te Dworp onder leiding van 8ste Dan John Haeke en 7de Dan Bart Van Hoef.

Deelname door Chris De Witte en Selin Kurutepe.

Bekers van Brabant 25/11/2018 kata met wapens.

2de plaats Chris De Witte

3de plaats Selin Kurutepe