Laatste nieuws !

Stage BJJ met Sensei Stephan Van Wichelen te Blankenberge op 23/7/2021.

Een zeer leerrijke ervaring opgedaan waarbij verschillende technieken aan bod kwamen en waar de interesse van mijzelf weer super groot was met dank aan mijn super trainingspartner Jurgen Laroy. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Vakantieregeling en start nieuw seizoen.

Er zullen geen lessen doorgaan in sporthal Wolfput en dit van 28/6/2021 t.e.m 1/8/2021.

Wij gaan terug van start op maandag 2/8/2021 en dit van 18.30u tot 21u ( Cardio boksen en aansluitend CCS), op woensdag van 19u tot 21u Kick en Thai-boksen, donderdag van 18.30u tot 20u CCS en zaterdag van 14u tot 16u CCS.

CCS = een systeem waar vele disciplines uit verschillende gevechtsporten aan bod komen en die enorm veel variatie bied waarbij het voor de student nooit ophoud en steeds boeiender wordt en de drang naar meer verlangt.

 PRETTIGE VAKANTIE AAN AL MIJN STUDENTEN TOEGEWENST.

Sportdag te HO Atheneum Voskenslaan op 3/6/2021.

Super gemotiveerde klassen die vandaag eens konden genieten van wat ik te bieden had op het gebied van zelfverdediging, zowel met stick als kickboksen en CCS - systeem self-defense. Allemaal toppers en een mooie herinnering voor zowel mezelf als de leerlingen en monitoren. Goede inzet en dit is motiverend voor een GM.

Het overlijden van één van onze Trainers Francis Nwofor GB      21/4/1968 - 30/03/2021. Gecremeerd op 29/4/2021.

COVID-19:  Als alles verloopt zoals gepland zouden we terug van start kunnen gaan met de trainingen indoor voor de +13 jarigen en de volwassenen op 9/6/2021.

Stage te Dok Noord op 3/9/2020 voor het Expertise Centrum Paradoc.

Een super gemotiveerde groep die ik even mocht laten kennis maken met een aantal technieken vanuit mijn eigen stijl CCS (Chris Combat System).

De lessen gingen door in de polyvalente zaal te Dok Noord 7/107 met dank aan de uitbater om zo een mooie zaal ter beschikking te stellen.

Sportkamp te Lochristi van 10-14/8/2020.

Een super gecoördineerd sportkamp Martial Arts en dit mede dankzij Sportwerk Vlaanderen.

Super toffe groep met een aantal leerlingen die belangstelling hadden om zich bij ons in de club aan te sluiten, hoop jullie terug te mogen verwelkomen maar dan weliswaar in onze club Martial Arts Academy Oostakker.

Toffe en leuke week jongens.

Stage met GM Alain Sailly op 19/7/2020 te Brecht.

Wederom een leerrijke stage gedaan met niemand minder dan GM Ailan Sailly en  GM JP Van Vre van de federatie IMAF een leuke dag met tal van leerlingen en dit uit verschillende landen wat wil zeggen dat dit een topper is, had reeds al een stage gedaan onder zijn leiding en dit is altijd leuk om elkaar terug te zien

Sportkamp te Eke-Nazareth van 7-10/7/2020.

Sportkamp gegeven in volgende discipline's en dit mede dankzij Sportwerk Vlannderen.

- Capoeïra

- Jiu- Jutsi

- Kickboksen

- Kendo stick

- Worstelen

CORONA VIRUS (Covid-19)

Zoals jullie reeds hebben vernomen zullen er geen lessen doorgaan en dit vanaf 14/3/2020 t.e.m 7/6/2020, dit is een voorlopig besluit genomen door de Vlaamse Overheid.

Het kan dus zijn dat dit verlengt wordt, daar hebben wij voorlopig geen zicht op maar gelieve jullie alvast aan deze maatregelen te houden.

Hoop dat dit snel een andere wending krijgt zodanig dat we terug de draad kunnen opnemen en terug onze oude gang kunnen gaan.

Stage te Utrecht NL "pocket stick" onder leiding van Frans Stroeven.

 

Stage op 2/2/2020 te Utrecht met als onderwerp zelfverdediging met pocket sticks.

Super mooie stage gegeven door niemand minder dan Frans Stroeven en Leonora Stroeven, twee super getalenteerde eskrimadors.

Weer een leerrijke stage waar ik bepaalde onderdelen in mijn eigen stijl kan integreren.

thanks Masters.

Federale Stage "zuil zelfverdediging" te Erpe-Mere op 10/11/2019.

Onder leiding van Chris De Witte - Jurgen Devolder - Steven Van Hauwermeiren.

Er werd les gegeven in Krav-maga door instructor Jurgen Devolder , waarna GM Chris De Witte technieken aanleerde vanuit zijn eigen ontworpen stijl CCS.

En Master Steven Van Hauwermeire technieken heeft getoond zowel met stok als o,gewapend, leerrijke en toffe stage gebracht door 3 top lesgevers weliswaar elk binnen hun eigen stijl maar onder de zuil zelfverdediging.

Seminar met GM Samuel Kwok Ip-man Wing Chun op 5-6/10/2019 te Brunssum.

Op vrijdag vertrok onze Hoofdtrainer naar Brunssum om daar deel te nemen aan een seminar die georganiseerd werd door de Nederlandse Wing Chun Federatie met als lesgever niet minder dan GM Samuel Kwok die de Ip-man stijl vertegenwoordigt.

Het was een enorm leerrijke ervaring om van zo een GM iets te kunnen aanleren, de bewondering over zijn kunnen en kennen was verrassend. Moge hem terug verwachten op de Hall of Fame te Tiel (NL) dat plaats vind op 16/5/2020.

Foto's zijn te bezichtigen in de rubriek Galerij.

 

Open stage op 21/9/2019 te Houtem.

Op 21/9/2019 zal er kunnen deelgenomen worden aan een stage die doorgaat te Houtem, ik zal er mijn stijl promoten en dit voor zowel jeugd als volwassenen studenten, er zal gewerkt worden op verdediging op verschillende soorten wapens. Mensen die willen werken aan hun zelfvertrouwen dan is dit de ideale moment om Master Chris De Witte eens aan het werk te zien op alle soorten vlakken.

Vertrekkende vanaf staand verre positie overgaand tot middellange range en zo te eindigen op zeer korte afstand en dit zowel ongewapend als met stick en mes.

Studenten die willen langskomen gelieve zich zo snel als mogelijk in te schrijven op vermeld mail adres.

Federale training 21/8/2019 te Dworp.

Federale bijscholing op zaterdag 31/8/2019 te Halle -Dworp en dit vanaf blauwe gordel binnen de zuil zelfverdediging.

 

Start met lessen in zelfverdediging CCS. 

Vanaf 13/07/2019 zullen er lessen gegeven worden in de zelfverdediging CCS, de cursus is bedoeld om basis aan te leren op een vereenvoudigde en doeltreffende manier om zo in het dagdagelijkse zich te kunnen verweren. Er kan ingeschreven worden met een geheel gezin zodanig dat het leerproces iets vlotter verloopt. Er zal gewerkt worden op empty hands, verdediging op stok en verdediging op mes. Fijne motoriek wordt getest en bijgesteld waar nodig. Lesgever zal zijn Master Chris De Witte die tweemaal toe Master of the year is geworden in Tiel NL 2018 en Dubai 2018, reeds meer dan 40 jaar ervaring binnen de krijgskunsten.

Iedereen is welkom en dit aan een bedrag van 10 EUR/les, de lessen zullen telkens 2u duren.

De Lessen zullen doorgaan in het park van de Sint-Laurentiuslaan te Oostakker.

Sportkampen te Bellem. 8/9/10-04-2019

Sportkamp die plaats vind in Bellem/Aalter waar Master Chris De Witte zijn eigen stijl promoot in zelfverdediging, jongeren vanaf 4 jaar tot en met 19 jaar zullen onder zijn leiding les krijgen.

foto’s volgen op het einde van deze week en zullen te zien zijn bij galerij.

Federale technische bijscholing 6/4/2019.

Op zaterdag 6/4/2019 zal er te Dworp een Federale technische bijscholing plaatsvinden voor alle hogere graden, de toelatings voorwaarden zijn dat men minimum een 3de Dan Black Belt heeft in een bepaalde discipline binnen de zuil zelfverdediging.

De trainingen in de eigen dojo zullen doorgaan op zaterdag 6/4/2019 en dit van 14u - 16u.

International Martial Arts Hall of Fame 2018 Dubai UAE.

Martial Arts Master Instructor of the Year 2018.

One of the most prestigious & Biggest International Martial Arts Hall of Fame.

Eind februari wordt er een vermelding gemaakt in de Martial Arts magazine naar Master Chris De Witte uit België die wordt verspreid in 124 landen.

Federale Training vanaf blauwe band.

Op zaterdag 19/01/2019 wordt er deelgenomen aan de Federale training die plaats vind te Dworp onder leiding van 8ste Dan John Haeke en 7de Dan Bart Van Hoef.

Deelname door Chris De Witte en Selin Kurutepe.

Bekers van Brabant 25/11/2018 kata met wapens.

2de plaats Chris De Witte

3de plaats Selin Kurutepe